Vuurtafels hout/aluminium

Vuurtafels

Vuurtafels volledig van hout of aluminium/hout.
Verschillende types en afmetingen.

Glasombouw vuurtafel

Glasombouw voor uw vuurtafel. Kies uit verschillende formaten.

Vuurtafel eettafel

Vuurtafel en eettafel in een

Grote vuurtafel eettafels waar je gezellig aan kunt vertoeven maar prima aan kunt tafelen.

vuurtafel voor onder de overkapping

Vuurtafel gezellig warmpjes

Vuurtafel voor onder de overkapping of op het balkon? Of een vuurtafel voor op het dakterras? De ideale plek voor een vuurtafel is onder de overkapping. Maar een vuurtafel kan uiteraard ook in de vrije buitenlucht geplaatst worden. Wanneer u een glas ombouw gebruikt, beschermd u de vlammen bovendien tegen wind waardoor het sfeervolle vlammenspel rustig en veilig de sfeer en warmte kunnen brengen.

Vuurtafels zijn er tegenwoordig in allerlei soorten en maten. Met name het materiaal waarmee de vuurtafels gemaakt worden, varieert. Een zwarte vuurtafel, een witte vuurtafel of een in combinatie met hout of wellicht kiest u graag voor een volledige houten vuurtafel? Steeds meer variaties. Een ding blijft voor ons bovenaan staan en dat is de duurzaamheid en het gebruiksgemak. Want kiest u voor een vuurtafel uit ons aanbod, dan weet u zeker dat u een vuurtafel koopt waarbij zowel de haard als de tafel zelf aan hoge kwaliteitseisen voldoet.

Veiligheid en duurzaamheid van een vuurtafel

Een haard moet aan veiligheidseisen voldoen. De bouw van de tafel zelf echter niet en daar zit dan ook het grote verschil in kwaliteit. Wanneer om de veiligheid gaat van vuurtafels is de haard het eerste aandachtspunt. Deze moet zoals ook de ontsteker en de gasslang voldoen aan de strengste veiligheidseisen. De bouw van de tafel speelt daarbij ook een rol als het gaat om het creëren van een waterdicht systeem en veilig bergen en aansluiten van de gasfles.

Vuurtafel, vuurzuil of haard op maat

Een creatief idee, een bestaand meubel ombouwen tot vuurtafel. Die lastige hoek nuttig en sfeervol gebruiken. Op allerlei manieren kunnen wij uw ruimte buiten voorzien van maatwerk vuurtafels, vuurzuil of haard. Deel uw ideeën en wensen met ons. We denken graag met u mee.

Gastec.jpg.thumb.1280.1280
logo_kiwa_keur

Vuurzuil

De vuurzuil is bijna overal te plaatsen en heeft net zoveel warmte opbrengst als de meeste vuurtafels.
Deze sfeervolle warmte bron wordt veel gebruikt op terras of balkon. De vuurzuil rectangle is dankzij zijn afmetingen de meest gekozen zuil om twee zit delen sfeervol te splitsen met natuurlijk als voornaamste bijkomstigheid dat iedereen kan genieten van de sfeer en warmte.