Heerlijk warm maar ook gezellig!
Met een vuurtafel op uw terras onder
de overkapping.

Een vuurtafel geeft een luxe uitstraling
maar vooral gezelligheid & warmte.

Een vuurtafel heeft een prachtige luxe uitstraling en dat alleen al is de moeite waard maar onze vuurtafels en vuurzuil zijn ook sterk en duurzaam. Bovendien leveren ze warmte onder de overkapping. Voor elk terras of voor iedere soort tuin hebben wij de geschikte vuurtafel.

Tafel of zuil

He najaar betekend minder lang buiten zitten. Onder de overkapping wordt het ook koud. Met een vuurtafel of vuurzuil maak je het weer gezellig en warm onder de overkapping.

Vuurtafel

Een vuur-tafel is een tafel met een haard (gasbrander) in de tafel. De vuurtafels zijn speciaal zo gemaakt dat er altijd een gasfles uit het zicht onder de tafel geplaatst kan worden. Zowel de aansluiting als, gasslang en de ontsteker zijn gekeurd. Veiligheid staat dus altijd voorop.

Pure luxe of ook lekker warm?
Of u nu gaat voor de gezelligheid of voor de warmte, onze vuurtafels hebben voldoende vermogen maar ook een prachtige uitstraling. Zo kies je altijd voor kwaliteit en en prettig gebruik van de vuurtafel.

Vuurtafel online bestellen

Vuurtafel volledig compleet thuis bezorgd

Wanneer u bij ons een of meerdere vuurtafels of vuurzuilen besteld, ontvangt u deze altijd volledig compleet thuisbezorgd. De vuur tafel kunt u meteen na het plaatsen gebruiken (vergeet natuurlijk niet de gasfles aan te sluiten).

Aanbod vuurtafels

Bekijk ons aanbod vuurtafels, vuurzuilen en vuureettafels en kies uit verschillende type tafels zoals een vuur-tafel volledig van hout of een met een aluminium moderne onderbouw. Gaat u liever zelf aan de slag met een bestaand meubel of tafel? Bekijk dan zeker ook onze vuurtafel inbouwbranders.

Mocht je niet weten welke keuze voor u de juiste is?
Laat u dan door ons vrijblijvend adviseren.

Vuurtafel

Een vuur tafel is altijd een laag meubel waar je bij of aan kunt zitten. Wil u ook kunnen tafelen (dineren) dan kunt u het beste kiezen voor een vuureettafel. Deze geeft de ruimte om goed onder de tafel aan te schuiven.

Vuurzuil

Net zoals bijvoorbeeld bij uw favoriete restaurant of op het terras. Een sfeervolle afscheiding met een vuurzuil. Zet u deze op een centrale plek dan heeft iedereen er omheen profijt van de warmte en de sfeer.