goldsun-aqua-inbouw-1607504041

Heaters van Scala

  • Veilig en betrouwbaar
  • Hoge warmte-opbrengst
  • Sterke bouw (en stevige montage mogelijkheden)
  • Waterbestendig
  • Heaters voldoen aan strengste veiligheidseisen

Welke heater kiezen?

Met onze heaters kunt u lekker langer buiten zitten en bovendien zijn ze ook snel op temperatuur. Dit voorkomt dat je eerst een tijdje in de kou zit. Afhankelijk van welke heater u kiest, geeft de heater ook licht af.

Bij een aantal heaters kunt u ook kiezen voor low-glare of n-glare. Deze type heaters hebben het doel enkel te verwarmen en hebben niet de felle oranje/rode gloed. Kies de wattage die past bij het gebied dat u wenst te verwarmen.

Hoeveel watt heaters heb ik nodig?

Tot aan de 12m2 zit u met een 1500 tot 2000watt goed. Voor ruimte groter dan 12m2 moet u voor het goed verwarmen uitgaan van 3 tot 4 heaters van 1500watt of kiezen voor de Twin heaters van 3000 watt.

Wanneer u een overkapping hebt met bijvoorbeeld een glazen schuifwand en zijspie of zijwanden, dan hoeft u c.a. 30% minder te verwarmen. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten.

Heaters voor terras / overkapping

Heater hang/wand model

250,00 Incl. BTW
Heater plafond model Afmeting: L109xB23cm Kan zowel binnen als buiten gebruikt worden Waterbestendig 220-240V 900/1800W Dubbele verwarmingslamp Stijlvol en hoogwaardig design van volledig gegoten aluminium Halogeen/quartz verwarmingselement Met afstandbediening en 5 uurs timer 2 standen Lichtvrij, dus geen zichtbare straling (black heat) Compleet met ketting voor hangende montage en houder voor wandmontage

Heater plafond model

192,95 Incl. BTW
Heater plafond model Diameter: 60cm Kan zowel binnen als buiten gebruikt worden Waterbestendig 220-240V 900/1200W Dubbele verwarmingslamp Stijlvol en hoogwaardig design van volledig gegoten aluminium Halogeen/quartz verwarmingselement Met afstandbediening 2 standen

Heater wand model

171,00 Incl. BTW
Heater wand model Afmeting: L70xB14cm Kan zowel binnen als buiten gebruikt worden Waterbestendig 220-240V 1800W Enkele verwarmingslamp Stijlvol en hoogwaardig design van volledig gegoten aluminium Halogeen/quartz verwarmingselement Met afstandbediening Compleet met houder voor wandmontage Aan - /uitstand

Veilig en duurzaam

Natuurlijk kunnen de heaters kapot maar bewust kiezen we voor hoge kwaliteit heaters. Dit komt niet enkel uw veiligheid ten goede. Want een betere bouw betekend ook dat de heater langer mee gaat.

Een goed voorbeeld is de aan en uitschakelaar. De schakelaar is altijd een kwetsbaar onderdeel van iedere heater. Op de foto hier links ziet u een van onze heaters. De schakelaar is volledig ‘ingepakt’ en dus ge├»soleerd. Dit voorkomt de kans op vocht/oxidatie in de schakelaar waardoor risico op kortsluiting voorkomen wordt.

Bij deze heater (foto) is de volledige bouw gesloten waardoor de infraroodlamp volledig beschermd is.