goldsun-aqua-inbouw-1607504041

Heaters van Scala

 • Veilig en betrouwbaar
 • Hoge warmte-opbrengst
 • Sterke bouw (en stevige montage mogelijkheden)
 • Waterbestendig
 • Heaters voldoen aan strengste veiligheidseisen

Welke heater kiezen?

Met onze heaters kunt u lekker langer buiten zitten en bovendien zijn ze ook snel op temperatuur. Dit voorkomt dat je eerst een tijdje in de kou zit. Afhankelijk van welke heater u kiest, geeft de heater ook licht af.

Bij een aantal heaters kunt u ook kiezen voor low-glare of n-glare. Deze type heaters hebben het doel enkel te verwarmen en hebben niet de felle oranje/rode gloed. Kies de wattage die past bij het gebied dat u wenst te verwarmen.

Hoeveel watt heaters heb ik nodig?

Tot aan de 12m2 zit u met een 1500 tot 2000watt goed. Voor ruimte groter dan 12m2 moet u voor het goed verwarmen uitgaan van 3 tot 4 heaters van 1500watt of kiezen voor de Twin heaters van 3000 watt.

Wanneer u een overkapping hebt met bijvoorbeeld een glazen schuifwand en zijspie of zijwanden, dan hoeft u c.a. 30% minder te verwarmen. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten.

Heaters voor terras / overkapping

Goldsun Nova heater

201,00387,50 Incl. BTW
Goldsun Nova is vanwege zijn robuuste uitvoering en duurzame uitvoering uitermate geschikt voor het verwarmen van werkplekken in hallen, loodsen, werkplaatsen en overdekte terrassen. Door de toegepaste korte golf infrarood techniek, direct warm zonder voorverwarmen, kan dit systeem ook worden ingezet om grotere ruimtes te verwarmen.

Goldsun Supra Single heater

263,78315,90 Incl. BTW
Goldsun Nova is vanwege zijn robuuste uitvoering en duurzame uitvoering uitermate geschikt voor het verwarmen van werkplekken in hallen, loodsen, werkplaatsen en overdekte terrassen. Door de toegepaste korte golf infrarood techniek, direct warm zonder voorverwarmen, kan dit systeem ook worden ingezet om grotere ruimtes te verwarmen.

Heater hang/wand model

250,00 Incl. BTW
Heater plafond model Afmeting: L109xB23cm Kan zowel binnen als buiten gebruikt worden Waterbestendig 220-240V 900/1800W Dubbele verwarmingslamp Stijlvol en hoogwaardig design van volledig gegoten aluminium Halogeen/quartz verwarmingselement Met afstandbediening en 5 uurs timer 2 standen Lichtvrij, dus geen zichtbare straling (black heat) Compleet met ketting voor hangende montage en houder voor wandmontage

Heater Hot-top indoor infrarood paneel

690,00870,00 Incl. BTW
De heater hot-top indoor is wellicht wel de mooiste infrarood heater. Het strakke design en de fijne afwerking zorgen ervoor dat deze heater niet dat lelijke ding aan plafond of wand is. Bovendien is het een hoge kwaliteit heater die zowel in huis als in bijvoorbeeld horeca toegepast kan worden. Hot - Top van MO-EL is een lange golf infraroodverwarmer MO-EL. MO-EL Hot-Top levert een aangename en effectieve stralingswarmte. MO-EL Hot-Top bundelt de haar ongekende prestaties en uitstraling tot een effectieve, prestigieuze infrarood verwarmer.

Heater plafond model

192,95 Incl. BTW
Heater plafond model Diameter: 60cm Kan zowel binnen als buiten gebruikt worden Waterbestendig 220-240V 900/1200W Dubbele verwarmingslamp Stijlvol en hoogwaardig design van volledig gegoten aluminium Halogeen/quartz verwarmingselement Met afstandbediening 2 standen

Heater wand model

171,00 Incl. BTW
Heater wand model Afmeting: L70xB14cm Kan zowel binnen als buiten gebruikt worden Waterbestendig 220-240V 1800W Enkele verwarmingslamp Stijlvol en hoogwaardig design van volledig gegoten aluminium Halogeen/quartz verwarmingselement Met afstandbediening Compleet met houder voor wandmontage Aan - /uitstand

Overkapping heater infrarood Goldsun Supra Inbouw

359,00592,00 Incl. BTW
Goldsun Supra is voorzien van een Dr. Fischer Garnetta Gold lamp welke voorziet in 60% minder lichtuitval dan andere stralers. Vanwege zijn robuuste, duurzame uitvoering uitermate geschikt voor het gebruik op particulier evenals commercieel horeca terras. Goldsun Supra inbouw wordt horizontaal gemonteerd en is hierdoor uitermate geschikt om boven een zit hoek te monteren. Goldsun Supra is leverbaar in 3 Wattage en leverbaar in de kleur wit. Project kleuren op aanvraag

Terras heater infrarood Aqua inbouw

339,91560,41 Incl. BTW
De Aqua inbouw infrarood stralers is voorzien van een Dr. Fischer Garnetta low glare of Gold lamp welke voorziet in 60% minder lichtuitval dan andere stralers. Vanwege zijn robuuste, duurzame uitvoering uitermate geschikt voor het gebruik op particulier evenals commercieel horeca terras. Goldsun Aqua inbouw wordt onder een hoek van 22,5 graden gemonteerd en is hierdoor uitermate geschikt om vanaf de buitenkant van een terrasoverkapping naar binnen te stralen. Kenmerken:
 • Voorzien van Dr. Fischer Garnetta element
 • Direct warm
 • lP55 (waterproof) TUV - Nemko
 • Verkrijgbaar 1500 - 2000 -3000 Watt
 • Aluminium Chassis
 • Hoogwaardig gepolijste reflectoren
 • Verkrijgbaar in Wit
 • Incl. Snoer van 230cm
Maatvoering 530x119x112 Verkrijgbaar in de volgende Wattage 1500 Watt - 2000 Watt - 3000 Watt

Terras heater infrarood HIT S-plus inbouw

280,95545,50 Incl. BTW
De HIT S+ zijn voorzien van aluminium lamellen waardoor de perfecte infrarood / stralingswarmte kan worden gewaarborgd. De hoge temperatuur infrarood donkerstralers zijn verkrijgbaar in verschillende Wattage en maten en zijn uitermate geschikt het voor (bij)-verwarmen van diverse open ruimtes waaronder werkplekken in fabrieken, hallen, kantoren en terrassen.

Victory HLW Single terras heater

246,57333,10 Incl. BTW
Afmeting: 480x120x110mm Kan zowel binnen als buiten gebruikt worden Waterbestendig Vermogen 1500 of 2000 Watt Enkele verwarmingslamp Stijlvol en hoogwaardig design van volledig gegoten aluminium Halogeen/quartz verwarmingselement Met afstandbediening Compleet met houder voor wandmontage Aan - /uitstand

Victory HLW Twin 3000w

394,30513,98 Incl. BTW
Victory HLW is vanwege zijn robuuste uitvoering en duurzame uitvoering uitermate geschikt voor het gebruik op particulier als commercieel horeca terras. Victory HLW is leverbaar in diverse Wattage en kan worden voorzien van een standaard Rose Gold Low Glare korte golf element of Platina Low Glare element.

Veilig en duurzaam

Natuurlijk kunnen de heaters kapot maar bewust kiezen we voor hoge kwaliteit heaters. Dit komt niet enkel uw veiligheid ten goede. Want een betere bouw betekend ook dat de heater langer mee gaat.

Een goed voorbeeld is de aan en uitschakelaar. De schakelaar is altijd een kwetsbaar onderdeel van iedere heater. Op de foto hier links ziet u een van onze heaters. De schakelaar is volledig ‘ingepakt’ en dus ge├»soleerd. Dit voorkomt de kans op vocht/oxidatie in de schakelaar waardoor risico op kortsluiting voorkomen wordt.

Bij deze heater (foto) is de volledige bouw gesloten waardoor de infraroodlamp volledig beschermd is.