overkapping terrasoverkapping
laten plaatsen

Een overkapping volledig op maat laten plaatsen of zelf aan de slag? Scala Outdoor Living maakt het mogelijk om daarin zelf de keuze te maken. Wanneer u een overkapping op maat laat maken, beginnen we met een adviesgesprek waarbij we u alle mogelijkheden die voor u van toepassing zijn, bespreken en toelichten.

Gaat u liever zelf aan de slag dan kunt u in onze webshop alles vinden wat u nodig heeft. Veel van de verschillende mogelijkheden kunt u op deze website terug vinden.

Ook volledige maatwerk projecten voor bedrijven kunnen wij naar volledige tevredenheid uitvoeren.

Wij nemen aanvragen binnen 1 tot 4 weken in behandeling.
Gelieve rekening de houden met levertijden van 10 tot 15 weken.

Terrasoverkapping

Meer leef ruimte met een overkapping en langer buiten zitten. Een overkapping maakt dat mogelijk en u bepaald zelf welke materialen er gebruikt worden. Ons ruime aanbod aan materiaal zoals hout voor overkapping maar ook overkappingen in bijvoorbeeld aluminium, geven u keuze vrijheid.

Wij helpen u graag bij de te maken keuzes voor uw terrasoverkapping op maat. Zo zorgen we ervoor dat deze helemaal past bij uw woning en aansluit op uw wensen.

Door het uitgebreid aanbod aan opties in materialen, wand, deur en zelfs mogelijkheden om een kozijn of pui te plaatsen voor uw terrasoverkapping kunnen we uw overkapping volledig naar wens maken.

Door uw terras overkapping uit te voorzien met voor- en of zijwanden van glas, of aluminium schuifpuien ontstaat er een tuinkamer of sere.

Doe het zelf, overkapping

Zelf uw terrasoverkapping plaatsen maken we mogelijk met ons ruime aanbod aan DHZ bouwpakketten. Alles wat u nodig heeft in 1x geleverd. U kunt zelf uw overkapping samenstellen en bestellen. In onze webshop treft u tevens montage materialen. Speciale wensen? Laat het ons weten.

Materialen voor het bouwen van een overkapping

Natuurlijk is het ook mogelijk om alles losse materialen voor uw overkapping te bestellen en deze volledig zelf op maat te maken, te verwerken en te monteren. We raden dit enkel aan wanneer u ervaring heeft met houtbouw.

Wanneer u zelf uw overkapping gaat bouw, zorg dan dat u een plan heeft en een juiste calculatie maakt van de materialen die u nodig heeft. Twijfelt u over de keuze in hout of montage materialen, vraag ons dan vrijblijvend om advies.

Tuinkamer laten maken

Een tuinkamer geeft je het gevoel van buiten maar toch binnen. Een aparte ruimte vrijstaand in de tuin. Bepaal zelf welke zijden dicht of juist open moeten zijn. Kies uit hout of glaswanden, kozijnen met ramen of een praktische schuifpui. Een vloer in de tuinkamer? Isolatie? Het is allemaal mogelijk. Ook wanneer het kouder prettig vertoeven in de tuinkamer? Kies dan uit een aanbod heaters met optimale warmte prestaties.

Terras heaters

Bij ons treft u een scala aan producten waaruit u kunt kiezen om uw tuin en de ruimte onder uw nieuwe overkapping nog gezelliger en prettiger te maken. Terras heaters van verschillende wattage en afmetingen. Gaat u voor een terras heater boven een mooie grote tuintafel? Of kiest u voor inbouw terras heaters? Ook op standaard of met wandmontage hebben wij verschillende heaters. Scala levert enkel de betere terras heaters. Zodat u weet dat u een veilig product gaat gebruiken.