Schuifwand / glaswand volledig op maat.
Stel zelf u glaswand en of schuifwand samen.
Geef de maten op, kies uit de opties en kleuren en u ontvangt binnen enkele dagen een definitieve offerte.

Glaswand/Schuifwand
volledig gemonteerd
Al vanaf € 420,- per paneel wordt u glaswand of schuifwand bij u geleverd en gemonteerd. Maak gratis en vrijblijvend gebruik van onze calculator en vraag de definitieve offerte aan.

Weten wat het kost in 7 stappen

Stap 1 - Kies met of zonder montage

Kies uit de Diamondline met of zonder montage

Stap 2 - Geef uw dagmaat op

Geef uw dagmaat op (doorloop hoogte en breedte)

Stap 3 - Kies paneelmaat

Kies uit 4 verschillende paneelmaten.

Stap 4 - Kies railssysteem

Aan de hand van gekozen paneelmaat en uw ingevoerde dagmaat, geven wij automatisch de railsystemen die daar bij passen. Per keuze ziet u ook de overlap.

Stap 5 - Kies glaskleur

Kies uit meerdere glaskleuren/glasdesigns zoals smoke, melk, zwart etc.

Stap 6 - Kies railskleur

Kies uit verschillende kleuren voor rails en zijprofiel.

Stap 7 - Kies uit verschillende opties

Om uw glaswand/schuifwand compleet te maken kunt u kiezen uit verschillende extra’s. Deze opties zijn bijvoorbeeld: De deurgrepen, roedes maar bijvoorbeeld ook de funderingsbalk.

Pui & wanden

Geniet het hele jaar door van uw tuin én uw terras

Met het ons glassysteem maakt u van uw terrasoverkapping eenvoudig een comfortabele buitenruimte of tuinkamer. U kunt dan met veel plezier heel het jaar genieten in uw tuin én uw terras. U creëert een verlengstuk van uw huis waarin u prima kunt vertoeven.
Bovendien is het glas gehard en gelaagd en dus niet alleen sterk maar ook veilig!

Ultiem buitengevoel

Omdat de glazen panelen in uiteenlopende maten verkrijgbaar zijn, hebben we bijna voor iedere toepassing glazen panelen uit dit wandsysteem. De verschillende hoogte- en breedtematen maken het mogelijk om nagenoeg iedere overkapping ‘dicht’te maken. Kiest u voor een schuifpui en bijvoorbeeld shutters (zijkant) dan heeft u volledige vrijheid m.b.t. het openen van uw tuinkamer of sere. De keuze voor glas biedt u altijd een onbelemmerd uitzicht op tuin/omgeving. Bovendien is het onderhoudsvriendelijk.
Een glazen schuifpui beschermt uiteraard ook tegen weer en wind.

Bij slecht weer, alles dicht en is het weer mooi dan alles open. Zo is de situatie altijd optimaal.

Glaspanelen Accessoires

Er zijn enkele glaspaneel accessoires beschikbaar zoals grepen, roedes en tochtstrip.
Kiest u ervoor om elders grepen of andere accessoires te kopen, hou dan rekening met de dikte van het glas en de ruimte die u hebt om bijvoorbeeld de greep aan te brengen.

Glasroedes voor schuifwand of wand

Geef uw schuifwanden een industriële luxe look met glasroedes. U kunt deze zelf eenvoudig aanbrengen op zijwand en/of op de schuifpui. De glasroedes verhinderen de schuifpui niet in het open en dichtschuiven.

Railssysteem glaswand

Afhankelijk van de dagmaat (de opening waar de glazen schuifpui moet komen), bieden wij u mogelijkheden aan in het aantal panelen. Iedere maat heeft binnen het railssysteem een maximale afmeting.

3

Scala Goldline is onze zelfbouw schuifwand lijn. Een hoogwaardig glassysteem geleverd met alle montage benodigdheden. Kies het railssysteem die past bij de dagmaat en voeg extra’s toe. Kies zelf de railkleur en deurgreep. Onze prijzen zijn inclusief gepland bezorgen. Onze logistiek partner neemt daarvoor contact met u op. Binnen het Goldline schuifwand systeem hebben we vaste maten.
Ieder paneel is 98cm breed. Hou rekening met een minimale overlap van 60 tot 80mm.

Het Goldline systeem gaat tot een totale breedte van 590cm.

Stel uw schuifwand samen.
U kiest het railssysteem die past bij de dagmaat, de kleur en u kunt kiezen uit enkele extra’s zoals deurgreep, tochstrips en roedeset.