Scala Outdoor Living heeft een jarenlange ervaring met het leveren en plaatsen van schuttingen en poort. Met ons team van vakmensen plaatsen wij schuttingen door heel het land. De poorten op deze pagina zijn inclusief het plaatsen.

Poort inclusief plaatsing

SCAP01 Tuinhoutpoort Scala Privacy grenen
Close

SCAP01 Tuinhoutpoort Scala Privacy grenen

399,00409,00 Incl. BTW
Bestaande uit een stalen deurframe bekleed met Midden-Europees grenen geimpregneerde planken. Inclusief hang en sluitwerk, Hoppe beslag DOM cilinder en inclusief kozijn en bovenbalk.    
SCAP02 Tuinhoutpoort Scala Privacy Douglas
Close

SCAP02 Tuinhoutpoort Scala Privacy Douglas

459,00469,00 Incl. BTW
Bestaande uit een stalen deurframe bekleed met Lariks / Douglas planken, inclusief hang en sluitwerk. Hoppe beslag, DOM cilinder en inclusief kozijn en bovenbalk.    
-5%
SCAP03 Tuinhoutpoort Scala Privacy Hardhout
Close

SCAP03 Tuinhoutpoort Scala Privacy Red Class

449,00459,00 Incl. BTW
Bestaande uit een stalen deurframe bekleed met geschaafde Red Class Wood planken, inclusief hang en sluitwerk Hoppe beslag, DOM cilinder en inclusief kozijn en bovenbalk.  
SCAP03 Tuinhoutpoort Scala Privacy Hardhout
Close

SCAP04 Tuinhoutpoort Scala Privacy Hardhout

499,00 Incl. BTW
Bestaande uit een stalen deurframe bekleed met Hardhout planken, inclusief hang en sluitwerk Hoppe beslag, DOM cilinder en inclusief kozijn en bovenbalk.  
SCAP04 Tuinhoutdeur Scala Schoorl dicht
Close

SCAP05 Tuinhoutdeur Scala Schoorl dicht

479,00 Incl. BTW
Bestaande uit een stalen deurframe, dubbelzijdig bekleed met geimpregneerd zweeds vuren rabatdelen, inclusief hang en sluitwerk Hoppe beslag, DOM cilinder en inclusief kozijn en bovenbalk.