Verzendmogelijkheden

Scala Outdoor Living heeft een groot assortiment van verschillende producten van uiteenlopend gewicht en formaat. Vaak is voorafgaand aan het verzenden van belang om te weten op welke manier we kunnen leveren. Hierbij kijken we bijvoorbeeld naar de toegankelijkheid en de plek waar we de levering kunnen plaatsen. Om u een zo goed mogelijk service te bieden, verzenden we bijna altijd enkel op basis van een bezorg-afspraak. Ophalen kan uiteraard ook!

Retourneren

Wanneer uw product niet aan de verwachtingen voldoet of er sprake is van schade voor/bij levering dan is het mogelijk om een retour in te plannen. Dit doen we enkel wanneer er geen oplossing of vervangend product leverbaar is binnen een korte termijn. Bij hout producten heeft u altijd te maken met afwijkingen en de werking van hout. Laat u daarom altijd goed informeren m.b.t. de materialen en de toepassingen zodat u de juiste keuzes maakt.

Online betalen

Scala Outdoor Living houdt zich ten aller tijden aan de Nederlandse wetgeving. Bovenop de richtlijnen en regelgeving zorgen we voor een zo veilig mogelijke betaalomgeving en een zo duidelijk mogelijk betaalproces. U betaald bij ons altijd veilig middels Ideal. Mocht er toch tijdens de betaling iets mis gaan dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Garanties & geschillen

M.b.t. de productgaranties houden wij altijd de garanties aan die passen bij de verschillende producten. Op verschil in kleur m.b.t. bijvoorbeeld hout-producten ten opzichte van foto’s geven wij geen “kleurgarantie”.

Bij geschillen zullen wij altijd ons best doen u alsnog tevreden te stellen.
Heeft u een klacht laat het ons weten. We zoeken altijd samen met u naar een gepaste oplossing.

Doe het zelf maar ik kom er toch niet uit

Vol moet bent u begonnen aan uw “Doe Het Zelf” project met onze producten en materialen. Maar gaande weg komt u erachter dat u er toch niet uit komt. In veel gevallen kunnen we u dan verder helpen. U krijgt dan de mogelijkheid gebruik te maken van onze vakmensen. Het is daarbij van belang dat we voorafgaand duidelijk weten wat er dient te gebeuren. Voor de fouten die u zelf maakt, bent u uiteraard altijd zelf verantwoordelijk.

Ik wil een doe het zelf product laten monteren/plaatsen

Wanneer u een van onze doet het zelf producten wenst te laten monteren verzoeken wij u om voorafgaand aan uw aankoop te vragen naar de mogelijkheden voor montage en plaatsing. Dit voorkomt vertraging en we kunnen u dan ook adviseren m.b.t. de te maken keuzes.