Binnenkort gaat onze nieuwe website online ScalaOutdoorliving.nl
Lees op deze tijdelijke pagina alvast wat Scala Outdoorliving voor u kan betekenen.

Openingstijden
ma t/m vrij 9.00 tot 17.00u
za 10.00 tot 16.00u

Sweelincklaan 700 – 5012 BK – Tilburg – T.013-5902311 – info[@]scalaoutdoorliving.nl

42x7501-14-S06

Overkappingen

Op het gebied van overkappingen hebben wij een ruim assortiment, houten overkappingen van allerlei houtsoorten zoals: Lariks / Douglas, geïmpregneerd grenen, steigerhout of onbehandeld vuren.

Vrijstaande overkappingen en geveloverkappingen, wij kunnen standaard maten / bouwpakketten leveren maar ook voor maatwerk is Scala het juiste adres !

Ook de liefhebber van aluminium overkappingen moet zeker onze showroom bezoeken, wij hebben mooie aluminium kappen staan van hoge kwaliteit en voor scherpe prijzen, zowel met polycarbonaat platen als glasplaten.

Ook voor ons aluminium assortiment geld dat wij standaard maten kunnen leveren en maatwerk.

Dwingeloostr3bewerkt_new

Schuttingen en poorten

Heeft u een erfafscheiding die op omvallen staat, of heeft u een nieuwbouw huis gekocht waar nog geen schutting staat, of een schutting die simpelweg niet om aan te zien is?

Wij mogen ondertussen wel stellen dat wij een grote speler zijn in de schutting wereld, wij leveren en plaatsen schutting voor een aantal bouwbedrijven en woonstichtingen, daarnaast hebben wij een groot assortiment schuttingen voor de particulieren markt, wat u wilt kunnen wij leveren en plaatsen.
Wij zijn gespecialiseerd in hout-beton schuttingen, dat is een schutting die bestaat uit 2 betonpalen met een betonnen onderplaat tussen de palen, daartussen word een houten scherm geplaatst.

De soorten hout en beton zijn heel divers en voor ieder budget.
Bij een schutting hoort natuurlijk een poort, bijna voor al onze schuttingen hebben wij bijpassende poorten, onze poorten zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

40x0194-15-P01

Blokhutten en bergingen

Een blokhut of een berging mag natuurlijk in geen enkele tuin ontbreken, iedereen heeft opslagruimte nodig voor bijvoorbeeld tuingereedschap of fietsen.

Wij hebben diversen blokhutten en kunnen die als doe het zelf pakket bij u leveren, alles is dan op maat en kan met behulp van een tekening door de handige klusser in elkaar gezet worden, alles uitbesteden kan ook, bij onze dochteronderneming Scala Montage & Afbouw beschikken wij over een groep vakmensen die de blokhut voor u kunnen plaatsen.

Een combinatie van een blokhut en overkapping is ook mogelijk, wij hebben diversen blokhutten met daaraan vast een luifel waar u een zitgedeelte onder kunt maken.

Bergingen hebben wij van hout met daaronder een kuststof of betonnen fundering zoals je die vaak bij nieuwbouwprojecten ziet, daarnaast hebben wij ook hout-beton bergingen, dit is hetzelfde principe als een hout beton schutting alleen zitten er dan tussen de betonpalen blokhutprofielplanken in plaats van verticale schutting schermen.

31x0314-16-S01

Wellness, tuinmeubels en toebehoren

Kunstgras, bestrating, jacuzzi’s en sauna’s, tuinmeubels, BBQ’s en tuinhout.
Daarnaast werken wij samen met een aantal hoveniers, dus u kunt de complete tuinaanleg / tuininrichting aan ons uitbesteden.

Deze site is momenteel nog verder in ontwikkeling, binnenkort kunt u op deze site al onze producten uitvoerig bekijken, tot die tijd nodig ik u graag uit in onze showroom: Sweelincklaan 700 te Tilburg, of neem contact op per mail of telefoon.

Sign in

close

Sidebar Scroll To Top