Onder de 10kg

Toont alle 12 resultaten

Gril klem voor BBQ gril

14,00 Incl. BTW
Gril klem voor BBQ gril Een klem voor het vastgrijpen en optillen van een BBQ o.a. gril.

LED veranda inbouwspots

179,95279,95 Incl. BTW
LED veranda inbouwspots Pals zwart ab Deze inbouwspots zijn sterk, duurzaam en geven een mooi warm wit licht. Verkrijgbaar in 6, 8, 10 of een set van 12 stuks.

LED veranda inbouwspots aluminium

179,95279,95 Incl. BTW
LED veranda inbouwspots aluminium Aluminium ab Deze inbouwspots zijn sterk, duurzaam en geven een mooi warm wit licht. Verkrijgbaar in 6, 8, 10 of een set van 12 stuks.

RainSave 210 liter groen

87,95 Incl. BTW
Deze prachtige RainSave regenton heeft een traditionele uitstraling. Iedereen herkent meteen dat dit een regenton is. Dit model wordt vaak gekozen omdat hij voorzien is van een grote deksel, door middel van de afneembare grote deksel kunt u gemakkelijk met een emmer of gieter het water eruit scheppen. De ton wordt met originele kraan geleverd zodat u ook altijd onder uit de ton het water kunt aftappen. Aansluiting: U kunt deze ton gemakkelijk aansluiten met een vulautomaat, dit is vooral handig als uw regenpijp aangesloten is op het riool. Als de regenpijp niet doorloopt na de ton dan is het verstandig om te kiezen voor een vulbuis. Deze zijn beide eenvoudig te monteren. Indien u met een vulbuis werkt kunt u het overtollige water laten wegstromen door middel van een overloop set.
L x b x h: 57x57x97cm Inhoud: 210 liter

Regenton voet groot

37,50 Incl. BTW
Deze voet past onder de Nature 210 liter en 280 liter regenton en onder de volgende BeGreen en Harcostar modellen: 114 liter, 168 liter en 227 liter. Deze voet is van betrouwbare kwaliteit wat ervoor zorgt dat de ton stabiel en veilig opgesteld staat.

ROTO regenton bruin in verschillende maten

103,50442,50 Incl. BTW
Deze regenton is de beste ton als u opzoek bent naar een regenton zonder onderhoud die exact lijkt op een ‘echte’ houten regenton. Het materiaal is van topkwaliteit waardoor deze ton UV bestendig is. Het klinkt vanzelfsprekend dat de regenton UV bestendig moet zijn maar in veel gevallen is dit niet waar, althans binnen een paar jaar is de regenton verkleurd. Deze regenton blijft dus mooi op kleur ook al staat die in weer en wind en in de volle zon. De planken structuur (je voelt ook een plankenstructuur, deze is dus niet glad) zorgen in combinatie met de zwarte namaak staalringen voor een sfeervolle uitstraling. Deze regenton is er juist voor bedoeld om die goed in het zicht te zetten. Aansluiting: U kunt deze ton gemakkelijk aansluiten met een vulautomaat, dit is vooral handig als uw regenpijp aangesloten is op het riool. Als de regenpijp niet doorloopt na de ton dan is het verstandig om te kiezen voor een vulbuis. Deze zijn beide eenvoudig te monteren. Indien u met een vulbuis werkt kunt u het overtollige water laten wegstromen door middel van een overloop set.

Saunalamp

60,00 Incl. BTW

SAUNALAMP

Bestaande uit bulleye met gloeilamp en afscherming

Solar wandlamp Alhena

49,00 Incl. BTW

Solar wandlamp Capella

65,50 Incl. BTW

Solar Wandlamp groot GALAXY

91,00 Incl. BTW

Solar wandlamp Nodus

20,95 Incl. BTW